Home

15 Jaar!!!

15 Jaar!!!

 

"DE CREAHOEK"

 

De Creahoek bestaat dit jaar 15 Jaar!!!

Reden voor een feestje?

Jazeker.

Het hele jaar 2015 krijg je   15%korting   bij het volgen van een workshop.

 

(geldt niet voor bloemschikken).

 

Je kunt je weer inlaten schrijven voor een cursus bloemschikken.

Zie bij menubalk "bloemschikken".

 

 

Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Wieke Hoeksma (46 jaar). Op 16-jarige leeftijd heb ik in Leeuwarden de opleiding tot bloemist gevolgd. In 20 jaar heb ik in talloze bloemenwinkels veel werkervaring opgedaan. Bloemen en creativiteit zijn mijn grootste hobby's. Deze heb ik uitgebreid met het geven van workshops in groendecoratie en dit doe ik al 15 jaar. Ik werk veel met ijzeren frames, gaas, mos, wilgentenen en natuurlijke materialen. Ook voor een bloemschikcursus kunt u bij mij terecht. Tevens verzorg ik bruids- en grafwerk.

 

Voor deze werkzaamheden en workshops kunt u terecht in het mooie Friese dorpje Eastermar, in een voormalig  schoolgebouw van 120 jaar oud.

 

Drie keer per jaar (voorjaar, herfst en kerst) zijn er opendagen en dan worden de nieuwste huis- en tuindecoraties gepresenteerd. De workshops worden in groepjes gegeven van minimaal vijf en maximaal tien personen.

U kunt zich individueel of met buurvrouw, vriendin of collega inschrijven. Maar ook als groep of buurtvereniging (maximaal tien personen) kunt u bij "De Creahoek" terecht.

Voor grotere groepen van meer dan tien personen komt "De Creahoek" bij u op locatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wieke Hoeksma

Grote Hornstweg 8

9261VW EASTERMAR

Tel:0512-471412

Mobiel:06-12200609

 

mail: crea.hoek@live.nl